Afdichtingindebouw, even voorstellen!

Wij zijn Afdichtingindebouw advies, opleiding, uitvoering en controle onder één dak. Ben jij als aannemer of opdrachtgever ook op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen bij het halen van de Qv10-eis bij oplevering? Met onze expertise in BENG en WKB-eisen als uitgangspunt, zijn wij dé partij die jou hierbij kan ondersteunen. Want bij ons is het doel glashelder: zeker weten dat jij de Qv10-eis haalt bij oplevering!

Waarom is lucht gecontroleerd bouwen zo belangrijk? Wij geloven dat het opleveren van de luchtdichtheid-eis voor iedereen mogelijk moet zijn. Door hierin te investeren, bespaar jij niet alleen tijd, maar draag je ook nog eens bij aan een CO2-neutrale wereld en een beter klimaat voor onze toekomstige generaties. Laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst!

Afdichtingindebouw over leren, produceren en realiseren

In de bouwsector draait alles om verandering en vooruitgang. Het begint allemaal met anders leren, want alleen dan kunnen we de sector veranderen en klaarmaken voor de toekomst. Door anders te leren, kunnen we ons bewustzijn vergroten en dat leidt tot andere manieren van produceren en bouwen. Het resultaat? Efficiënter, duurzamer en milieuvriendelijker bouwen met respect voor mens en omgeving. Bij Afdichtingindebouw zijn we trots om het verschil te maken en samen met onze opdrachtgevers de stap te zetten van luchtdicht naar lucht gecontroleerd bouwen.

Meer info?