MBI De Steenmeesters, even voorstellen!

In ruim drie kwart eeuw is MBI De Steenmeesters uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte – en sinds mei 2022 – ook de binnenruimte. De missie van MBI is om samen met haar partners een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu.

De stabiele basis is het Steenmeesterschap; kennis van steenachtige materialen als beton en keramiek. MBI is marktleider in de productie van esthetische, betonnen bestratingsmaterialen en gevelbekleding maar mag zichzelf ook de grootste importeur van Italiaanse keramische binnen- en buitentegels noemen. Met een toegewijd en deskundig adviesteam bundelt MBI de kennis van alle sectoren en verstrekt projectadvies op alle gebruiksgebieden van de buiten- en binnenruimte; werken, wegen, winkelen, wonen en welzijn. In alle fasen van een project kun je voor advisering bij MBI terecht.

MBI De Steenmeesters over leren, produceren en realiseren

MBI is Nederlands grootste producent van sierbestrating, keramische tuintegels, muurblokken en toebehoren Een bestseller product is GeoCeramica®, een keramische tegel dat onlosmakelijk is verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag. Daarnaast maakt de nieuwste innovatie GeoProArte® levensechte designs mogelijk vanwege een keramisch design. Daarnaast biedt MBI hoogwaardige en innovatieve geveloplossingen aan zoals de langformaatgevelsteen GeoStylistix en hoogwaardige bestrating, systemen en maatwerk prefab beton voor de inrichting van de openbare ruimte. De beste keuze voor een klassieke klinker is GeoRetron. Als groothandel levert MBI keramische wand- en vloertegels direct vanuit het centraal gelegen distributiecentrum in Ede. Als agent van een aantal gerenommeerde Italiaanse merken wordt er ook rechtstreeks vanaf de fabriek aan de vakhandel geleverd.

Binnen MBI vinden wij innovatie erg belangrijk, alles kan steeds nóg beter of iets opnieuw uitvinden daar is waar we van leren. Je vindt ons dan ook overal waar mensen dagelijks samenkomen. Samen maken we Nederland steeds een stukje mooier. Zo werken wij voor jou, zonder dat je het doorhebt!

Meer info?