STA Software, even voorstellen!

STA Software bestaat uit een team van jonge software engineers, ervaren bouwkundige en enthousiaste marketeers. Ons doel is om de bouwbranche te innoveren en verspillingen te elimineren. Dit doen we door bouwbedrijven de voordelen te laten ervaren van digitaal gestructureerde processen.

STA Software over leren, produceren en realiseren

Niet alleen software leveren, maar ook vergaand advies over hoe een proces te optimaliseren. Bij STA Software begrijpen we dat digitalisering niet het hoofddoel is in de bouw. Software is niet meer en niet minder dan een hulpmiddel. Een hulpmiddel waarmee jij de touwtjes in handen hebt, het overzicht bewaart, meerkosten terugdringt en de kwaliteit van je bouwwerken verhoogt. STA Software geeft jou de tools om de administratieve rompslomp te organiseren, zodat jij verder kunt gaan met je expertise.

In de bouwbranche is nog veel te winnen, vernieuwen en verbeteren, onder andere op het gebied van digitalisering. Vergeleken met veel andere branches is de bouwbranche hierin achtergebleven. Mede daardoor kan het bij veel bouwbedrijven beter georganiseerd worden. STA Software verlicht de enorme werkdruk in de bouwbranche door bouw gerelateerde bedrijven te helpen om de administratieve rompslomp sterk te vereenvoudigen. Door een onoverzichtelijk bouwproces ontstaan er vaak veel onduidelijkheden, worden er veel onnodige kosten gemaakt en door een gebrek aan overzicht verlopen samenwerkingen tussen disciplines stroef. Het kan zó veel makkelijker.

Meer info?